E-handel

Vi har bred erfarenhet av både e-handelsprojekt och digital marknadsföring och erbjuder kompletta lösningar för alla typer av e-handelslösningar. Oavsett om du är en liten eller stor aktör, säljer till privatpersoner eller företag, så kan vi hjälpa dig att lyckas i din e-handelssatsning.

När du tar hjälp av oss att bygga upp din webbshop ingår allt du behöver för att kunna börja din försäljning. Vi utvecklar din e-handelslösning i WordPress och WooCommerce – två system som flexibla och enkla för dig att administrera. Vår målsättning är alltid att du som företagare ska kunna lägga in produkter och sköta enklare uppdateringar på egen hand, därför erbjuder vi alltid en grundläggande utbildning inom de två systemen för webbshoppen.

Betalsätt

När det kommer till betallösningar för din webbshop kan vi erbjuda massor av alternativ, de allra flesta skulle vi nog våga säga. Utifrån omfattningen på din webbshop rekommenderar vi en lämplig lösning för dig, till WooCommerce finns kopplingar för bland annat Klarna, Swish, Paypal, Payson och NETS (DIBS).

E-handel i mobiltelefonen

Mer än hälften av svenskarna handlar numera på nätet genom sin mobiltelefon eller surfplatta, därför är det viktigt för oss att din webbshop är anpassad för alla enheter och webbläsare.

Support

När din webbshop är färdigställd erbjuder vi en supporttjänst, även om det brukar fungera problemfritt kan det vara tryggt att ha en partner att vända sig till om det dyker upp frågor eller svårigheter. Dessutom bistår vi med både rådgivning och konkreta åtgärder.
  • Enkel att administrera
  • Mobilanpassad
  • Skräddarsydd design
  • Passar både B2C & B2B
  • Stöd för Klarna, Swish, Paypal mm.
  • Obegränsat med produkter
  • Integrationer med bla. Google Shopping

Intresserad av webbshop? Kontakta oss!